Jump to content

Sign in to follow this  
oots

Stereonet Website

Recommended Posts

Hopefully not just me,but I'm finding the Stereonet website a little slow at the moment,especially the forums.Clicking pages has become painfully slow to load,and the hover function is behaving very strangely.I'm using Chrome,have cleared my cache,am on 50 Mbps and am not finding any problems with other sites.Anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, oots said:

Hopefully not just me,but I'm finding the Stereonet website a little slow at the moment,especially the forums.Clicking pages has become painfully slow to load,and the hover function is behaving very strangely.I'm using Chrome,have cleared my cache,am on 50 Mbps and am not finding any problems with other sites.Anyone else?

I do not think that it is SNA.  I am finding other sites are painfully slow to load.  I think that the problem is elsewhere.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Latest windows update is causing problems, allegedly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Batty said:

Latest windows update is causing problems, allegedly.

 

Be gone, foul troll!!  Windows is the best thing since sliced bread.  :lol:

 

Andy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


1 minute ago, andyr said:

 

Be gone, foul troll!!  Windows is the best thing since sliced bread.  :lol:

 

Andy

 

You forgot, rancid and mouldy sliced bread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, rantan said:

You forgot, rancid and mouldy sliced bread.

 

Haha!  :thumb:  :lol:

 

Andy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Must be windows 10, on 7 here and everything is as fast as it is usually.

 

Edit: I'd troubleshoot the local wifi situation if you are connected to a wifi router first, turn it off for a 10 minutes and then back on and reboot you PC.

 

But if it is windows 10 update like Steve suggests.

https://screenrant.com/windows-10-update-causing-issues/

Edited by muon*

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible that the NBN could also be an issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites


Thanks guys for your replies,I'll give a few of the suggestions a try.And yes,could be a Windows 10 problem,forgot that it's just updated.Thanks again,glad everyone else is good(?)!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, oots said:

Hopefully not just me,but I'm finding the Stereonet website a little slow at the moment,especially the forums.Clicking pages has become painfully slow to load,and the hover function is behaving very strangely.I'm using Chrome,have cleared my cache,am on 50 Mbps and am not finding any problems with other sites.Anyone else?

The hover function in the classifieds doesn't work for me. Noticed it yesterday.

 

OSX Mojave, Safari.

 

Internet speed on wifi. 

 

1697446985_ScreenShot2020-03-12at4_28_35pm.png.95f971700549a99d23b76a2c164c4d8b.png

 

So not sure its a network issue. Could be, I am no computer whiz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The coronavirus has mutated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, oots said:

Hopefully not just me,but I'm finding the Stereonet website a little slow at the moment,especially the forums.Clicking pages has become painfully slow to load,and the hover function is behaving very strangely.I'm using Chrome,have cleared my cache,am on 50 Mbps and am not finding any problems with other sites.Anyone else?

Yep. Same here this morning. Must be the Corona Virus. It's f##:ing everything else up.

Share this post


Link to post
Share on other sites


3 hours ago, 5L15 said:

Is it possible that the NBN could also be an issue?

 

Absolute cr*p, 5L15.  Everything introduced by "Mal the Man" is perfect!  :lol:

 

Andy

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a quick update,everything seems ok,for now at least.????!!!!???

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/03/2020 at 7:38 PM, Sime said:

The coronavirus has mutated. 

Well so long as Milla Jovovich is coming to save me, I'm okay with that.  :x

 

And yeah, the website is definitely snappier tonight.  👍

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know how to solve all your Windows 10 problems - get a Mac computer! As a former Windows user I can tell you that the Apple Mac OS is vastly superior to Windows!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Classifieds Statistics


    Currently Active Ads

    Total Sales (Since 2018)

    Total Sales Value (Last 14 Days)

    Total Ads Value (Since March 2020)
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...