Jump to content

Sign in to follow this  
BuffySlayer

Sony X9400E sound question

Recommended Posts

Hey Y'all, 

I know this has been mentioned in another thread, but I can't find it.

Has anyone managed to get ARC working consistently on this tv as yet? 

I've had to connect the TV to my Yamaha receiver via both HDMI and optical, as the ARC will not engage when streaming via apps on the TV itself. 

This is a tad vexing, as it means I can't use voice commands via Google home to view YouTube or listen to Spotify, or cast anything from my phone without first changing the audio input on the Yamaha receiver (first world problems, I know!) 

Has anyone had any success??? TIA

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Classifieds Statistics


    Currently Active Ads

    Total Sales (Since 2018)

    Total Sales Value (Last 14 Days)

    Total Ads Value (Since March 2020)
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...