Jump to content

Sign in to follow this  
Scorchie™

Forum Upgrade - Fixes, Broken Stuff

Recommended Posts

Since the update to version 4 yesterday I now have 75MM of nothing on the Left and the right hand side of my screen. How do I get to use the full width of the screen again like what was on the old version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Blackman1503561291 said:

Since the update to version 4 yesterday I now have 75MM of nothing on the Left and the right hand side of my screen. How do I get to use the full width of the screen again like what was on the old version.

space is reserved for advertising i think

 

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting all sorts of tags over every post in tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, mello yello said:

space is reserved for advertising i think

 

Well I don't like advertising and my larger monitor has 150MM of nothing in it and this unfortunately spoils it for me

Share this post


Link to post
Share on other sites


3 minutes ago, Blackman1503561291 said:

Well I don't like advertising and my larger monitor has 150MM of nothing in it and this unfortunately spoils it for me

dunno mate, maybe try zooming it to fit, but thats a pain as well

its probably designed for mobile devices seeing everyone is staring into one these days,

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Dar123 said:

Hey Scorchie

it appears you've unlocked the birthday thread.

i can't find where to delete the new one I made, so can you do that please.

no point having two of them.

 

cheers

Done.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Kazz said:

Done.  :)

nice fast work Kazz good on you. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saw the answer to my question as soon as I had posted, DOH!!

Edited by hrh

Share this post


Link to post
Share on other sites


3 hours ago, Kazz said:

Done.  :)

Thank you your majesty.

im assuming that's what we call you now ? or is it Almighty Overlord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the really quick fixes. Awesome work! Love the new layout too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

any magic wands available for Attachments Subforum

have just checked and there is no way i can upload an attachment other than what i already have in my existing folder, cant delete from my existing folder and cant add to my existing folder, otherwise it would be as easy as this

if we are going to go full capitalist and have a For Sale section wouldnt it be easier to just upload a pic directly rather than have to host it offsite ?

 

 

test image

 

 

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is anyone else having issues with image uploads?

Share this post


Link to post
Share on other sites


3 hours ago, Dar123 said:

Thank you your majesty.

im assuming that's what we call you now ? or is it Almighty Overlord

:blush::lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Scorchie™ said:

Is anyone else having issues with image uploads?

Yes, says something about you are inserting an image with formatting.

and doesn't show the image

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Scorchie™ said:

Is anyone else having issues with image uploads?

I've not seen it work right for years. I mentioned I could not view attachments in test...

JSmith :ninja:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 23/07/2016 at 1:31 PM, mello yello said:

ah, you condensed all my posts into the one post, thanks

 

can you also restore my senior membership status now ? and over 24K posts ?

 

:rolleyes:

 

 

 

On 23/07/2016 at 1:40 PM, Scorchie™ said:

Nope.

there seems to be a mistake here

i have 20,141 posts restored, ... you missed a few LoL

wow, that would have been enough to keep Britain in the EU

 

:)

 

 

... not that i was keeping a count mind you ;-)

 

 

thanks :-)

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites


when i go into "my attachments" they all show up as a list, at the top it says (basically the same thing it said on version 3 when attempting an upload from within the post)

You have used 14.4 MB of your 500 kB attachment limit.

there is no option to delete any of them except one

 

as a new member, looks like you have a 500kb allowance, keep uploading and see if you hit your limit

nice pizza btw, did make it yourself ? ...looks very lean on kilobyte calories

 

 

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha!!!!

 

now it works

 

that has just been added to my attachments quota and my quota has been increased

 

You have used 14.7 MB of your 19.5 MB attachment limit.

wouldnt mind being able to delete some old ones though

 

one of them has a delete icon, only one and it says

No locations to display. The content may not have been saved yet or may have been deleted.

 

??

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deletion is blocked by design.

If you want it deleted, you need to delete the source of that file - usually, a post or a link you have placed referencing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thats going to be hard because old posts are uneditable now

hang on

aha! ok i deleted that pic i just uploaded and its gone from my attachments list and my quota has been restored

You have used 14.4 MB of your 19.5 MB attachment limit.

 

(but you already knew that) LoL

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i have found another workaround

if i use old attachments and just post them, i can then delete them from the new post

i just deleted that dont panic pic from before and it has gone from my attachments list and quota increased as well

cool

 

there was a magic wand indeed

thanks Caniffe

this should help a few who have a similar problem

 

edit: confirmed, it works !!!!

 

 

Edited by mello yello

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Dar123 said:

Yes, says something about you are inserting an image with formatting.

and doesn't show the image

try another image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Self-help is such a wonderful innovation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 minor issues:

  1. Noticed that current and archived topics are all visible. Is there a way to denote which topics are current, which ones archived?  The only way I knows is to open the topic.
  2. Not personally worried about it, but perhaps it indicates problems with posts: my total post count was a 100 higher in the previous version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...