Jump to content

Sign in to follow this  
stahc

problem with foxtel today

Recommended Posts

dramas with foxtel today. tried to use it today but when i try to use the menu it gets stuck on searching for listings.

any ideas? i'm in north western sydney

Share this post


Link to post
Share on other sites

managed to fix it by unplugging the pace box. wasn't worrying me to much but would have caused problems when the little one couldn't get the disney channel up after school

dramas with foxtel today.  tried to use it today but when i try to use the menu it gets stuck on searching for listings.

any ideas? i'm in north western sydney

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm in Sydney and I'm getting the same problem. I can't use the channel up and down buttons either. I have to type in the channel number

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm in Sydney and I'm getting the same problem. I can't use the channel up and down buttons either. I have to type in the channel number

Reset the box - hold the back and select buttons together to reboot the box. Fixed it for me.

Bubbear

Share this post


Link to post
Share on other sites


I'm in Sydney and I'm getting the same problem. I can't use the channel up and down buttons either. I have to type in the channel number

Reset the box - hold the back and select buttons together to reboot the box. Fixed it for me.

Bubbear

im in melb my foxtel fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep happened in Adelaide as well. Just unpluged the power cord and she was apples again.

Angelo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yep happened in Adelaide as well.  Just unpluged the power cord and she was apples again.

Angelo

It could be related to their backgrade in software I can't get YUV now !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Mine happened too turned on tv it was on movie one but could not change channels. I was still on component. I could hit the help and it worked then tried tv guide and no listings rtc. So rebooted and all ok. Then Friday when awoke son told me no pic and he had to use the rf ahhh.

Zos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...