Jump to content

mttel

Full Member
  • Content Count

    446
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

25 Neutral

About mttel

  • Rank
    Member
  • Birthday 28/08/1966

Profile Fields

  • Location
    Adelaide
  • Country
    Australia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Further information: Bought this about 2 years ago when had a pair if HD700. Never used. Sold the headphones and this is now surplus. Just taking up space so open to reasonable offers. Review: https://www.hifichoice.com/content/myryad-z40 Photos: PLEASE READ If you include any reference to pricing whatsoever in this section (excluding RRP), your ad will not be approved If you are advertising multiple items, you must post one bulk price only, or post seperate ads for each item If you don't include photographs of the actual item being sold, your ad will not
  2. New active fibre optic 10m HDMI arrived today. Checked, plugged in and all working as it should. happy days.
  3. Hi yes have a remote for the player.
  4. Mine was a 9m active from Selby which is good for 18Gbps. My issue is the cable sort of, it will do 4K from source to display, just won’t through the AVR. My thoughts are that it is to do with the HDCP somehow. Selby have been great to deal with, sent an email and got a phone call 2 hours later at 7pm in the evening. Explained the troubleshooting and they had no issues returning and recommend a fibre as the replacement. Only issue is stock is out and not back until Nov.
  5. So did some more trouble shooting this afternoon. Tried an alternative source - Xbox. Direct to TV no issues 4K @60Hz so higher than UHD disc. Into AVR still not video pass through. Thought stuff it I'll try a different cable, dragged out an old EzyHD 3m from the cupboard. check Xbox to TV, all good. Re organised cables for xBox to AVR and then AVR to TV, vola all good. So Gods knows why but the 9m active which works fine between the Source and display (TV or Projector), will not play nice with the AVR but the 4 year old passive does. Go Figu
  6. Item: Oppo BDP9 Blu ray Player (parts only) Price Range: free/giveaway Item Condition: Used Extra Info: Tray opens and closes but will not load/play a disc. Took to a service centre and have been advised that the mother board is shot and unable to source a replacement. Prefer pick up in Adelaide. Please don't forget to report your post as FOUND when possible. (You can now delete this text).
  7. Thanks @bizzibee will give that a try. Out of curiosity what firmware do you have? Spoke with Yamaha again and they suggested two changes to the Advanced menu options: 1, Monitor Check - change to Skip 2..4k mode - change to mode 2 They also suggested trying an alternative 4K source so will drag the kids Xbox into the theatre room and see if any of that works.
  8. Spoke to Sony and the software on the project or is up to date albeit a year old, so no cigar there. Tried a different 4K display, TV, and got the same result. AVR will pass 1080P no probs including the Yamaha menu/home screen but not 4K. Oppo direct to display (TV or Projector) works with no issue. Did a reset of the AVR and went thorough the process of setting everything up again but still no cigar, still can't get a 4k signal passed through. Also noted that : - on startup the Yamaha menu will display - activate the 4k source and the handshake appears to
  9. Update, spoke with the dealer and they are as perplexed as I am. They are going to follow up with an installer and see if he has any ideas. Also suggested contacting Yamaha. Spoke to Yamaha this afternoon and they confirmed that the firmware 1.8 is the latest and that it should be HDCP 2.3. Suggested checking if there was any firmware updates for player (Oppo so no) and projector (Sony - trying to determine). Confirmed that as the forced change of HDCP to 1.4 passes signal through there is should be not hardware problems with the AVR. Suggested that if all fails then try a factory re
  10. I'm having a similar issue integrating a 3080 into my system. When I go direct from Oppo to the projector, 4K displays no probs, and audio only from the AVR, however when I try to pass through the AVR getting nothing at the projector, however get audio from the AVR . 1080 signals are passing through with no issue from apple TV and STB. I changed the HDCP setting to 1.4 and everything works but signal is downgraded to 1080P so not much help. Plan to visit the dealer later today so will post if I find out anything useful. Note have upgrade the firmware to version 1.8
×
×
  • Create New...